تناقض‌گویی‌های آمریکا؛ کاخ سفید: موشک کره شمالی ما را تهدید نمی‌کند

این مقام ارشد آمریکایی که به همراه کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا در سفر آسیایی، همراه اوست،  توضیح داد: قطعا کره شمالی بخشی از دیپلماسی ما با چین خواهد بود. ما  تلاش خواهیم کرد که چین به جمع کشورهای منتقد آزمایش های موشکی کره شمالی بپیوندد و از نفوذ خود برای متقاعد کردن کره شمالی استفاده کند.

مقامات دفاعی آمریکا افزودند که  آزمایش موشکی کره شمالی تهدید فوری برای آمریکا یا متحدان این کشور نیست، با این حال آمریکا به نظارت بر وضعیت ادامه خواهد داد.

مرکز فرماندهی هند و اقیانوسیه بامداد جمعه در بیانیه ای اعلام کرد: آمریکا تعهد راسخی به دفاع از کره جنوبی و ژاپن  دارد.

این مقام آمریکایی درحالی که کره شمالی اخیرا موشکی را آزمایش کرده است که برخی معتقدند می تواند به آمریکا برسد، افزود که آمریکا از چین خواهد خواست تا کره شمالی را کنترل کند.

این مقام آمریکایی درعین حال گفت: کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا در حاشیه نشست همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه در روز جمعه در بانکوک  دیداری سازنده با رهبران کره جنوبی، ژاپن، کانادا، نیوزلند و غیره  داشت.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که آزمایش جدید موشکی کره شمالی، آمریکا را تهدید نمی کند.

به گزارش ایرنا از رویترز، این دومین موشک بالستیک ارتش کره شمالی است که تنها در 24 ساعت گذشته شلیک می شود.کره جنوبی جزییات بیشتری از این شلیک جدید موشکی توسط پیونگ یانگ را منتشر نکرده است.

این مرکز بلافاصله آزمایش موشکی  پیونگ یانگ را محکوم کرد و از کره شمالی خواست از هرگونه اقدام غیرقانونی و بی ثبات کننده بیشتر خودداری کند.

این مقام ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: اگرچه این آزمایش بسیار نگران‌کننده بود، ما آن را تهدیدی برای آمریکا نمی دانیم. 

 از دو هفته پیش تا کنون، کره‌شمالی در اعتراض به برگزاری رزمایش مشترک هوایی سئول و واشنگتن، ۳۶ فروند موشک کوتاه برد، میان برد و برد بلند بالستیک را به سمت دریای شرقی و دریای زرد شلیک کرده است.


منبع: https://www.irna.ir/news/84946799/%D8%AA%D9%86%D8%A7%D9%82%D8%B6-%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%AE-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF

بر اساس این گزارش، این پرتاب اندکی پس از آن انجام شد که «چو سون هوی»، وزیر امور خارجه کره شمالی هشدار داده بود که در صورت ادامه مداخلات آمریکا در منطقه، پیونگ یانگ اقدامات نظامی «شدیدتری» انجام خواهد داد.

این موشک در ۱۳۰ مایلی سواحل ژاپن فرود آمد و مرکز فرماندهی هند و اقیانوسیه آمریکا اعلام کرد  که با مقامات ژاپنی و کره جنوبی در ارتباط نزدیک است.

 در پی آزمایش های موشکی پی در پی کره شمالی و هراس ایالات متحده آمریکا، یک مقام ارشد دولت بایدن اعلام کرد واشنگتن از چین می خواهد از نفوذ خود بر پیونگ یانگ استفاده کند.

ارتش کره جنوبی بامداد پنجشنبه نیز اعلام کرد که اعلام کرد، کره شمالی یک موشک بالستیک را در سواحل شرقی خود شلیک کرده است.

 خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی نیز گزارش داد، کره شمالی یک موشک بالستیک کوتاه برد را به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کرده است که به گفته این خبرگزاری اولین اقدام تحریک آمیز موشکی این کشور در یک هفته اخیر بوده است.

این اظهارات کربی در حالی است که مقامات دفاعی آمریکایی روز جمعه به وقت محلی  اعلام کردند موشک بالستیک قاره پیما کره شمالی که امروز آزمایش شد و  قادر به حمل کلاهک هسته ای است، دارای برد لازم برای هدف قرار دادن هر نقطه از آمریکا است.

این مقام ارشد دولت آمریکا روز جمعه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران گفت که شورای امنیت سازمان ملل باید برای بررسی آخرین آزمایش های موشکی کره شمالی تشکیل جلسه دهد.

آدرین واتسون سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفت که پرتاب این موشک  تنش ها را به شکلی غیر ضروری افزایش می دهد و نشان می دهد که برای کره شمالی توسعه نظامی در مقایسه با دیپلماسی در اولویت قرار دارد.

 ارتش کره جنوبی بامداد جمعه اعلام کرد کره شمالی بار دیگر یک موشک بالستیک پرتاب کرده است.

این مقام دولت بایدن که نامش بیان نشده است، اظهار داشت که آمریکا می خواهد چین از نفوذ بر کره شمالی استفاده کند.