جشنواره چالش رویداد کارآفرینی اجتماعی دزفول به کار خود پایان داد

وی افزود: به منظور حمایت از تولیدات شهرستان دزفول مکاتباتی با استاندار خوزستان انجام شده و قرار است شرکت‌ها و نهادهای مختلف استان از تولیدات شهرستان دزفول برای اجرای طرح‌ها و امور خود استفاده کنند.

 هودگر گفت: ۳۰ طرح از مجموع ۵۱ طرح باقیمانده مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت ۱۰ طرح در مسابقه ایده شو حائز رتبه برتر شدند که از امروز روی آنها کار می‌کنیم.

علی فرهمندپور افزود: کسب و کارها یا به صورت سنتی فعالیت می‌کنند و یا به دنبال استفاده از روش‌های نوین هستند اما نمی‌دانند چگونه در این راه گام بردارند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دزفول گفت: مانیتورهای چالش در مدت ۶ ساعت ایده‌های شرکت کنندگان را بررسی و توضیحات مدونی برای آماده سازی آنها برای شرکت در مسابقه ارائه دادند.

وی افزود: با توجه به همکاری نکردن تعدادی از ادارات به سراغ بخش خصوصی رفتیم که شتاب دهنده اون در این زمینه همکاری خوبی داشت.

 وی افزود: یکی از مسائل مربوط به چالش‌های کارآفرینی دریافت ایده‌ها و تصویب وام اشتغال برای آنها بوده که درنهایت رها می‌شدند ولی در رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول برای نخستین بار ارائه خدمات به ایده‌ها با پایان چالش آغاز می‌شود.

وی افزود: تابوی ترس و نگرانی از ریسک تغییر و تحول و سرمایه گذاری در شهرستان دزفول شکسته شده است و شرکت‌ها در حال تغییر و تحول از روش‌های سنتی به نوین هستند.

وی اشتغالزایی در شهرستان دزفول را بسیار مهم دانست و افزود: کسب و کارهای شرکت کننده در رویداد در حد متوسط بودند ولی ناامید نشوند چرا که خیلی‌ها اکنون در خواب به سر می‌برند.

فرماندار ویژه دزفول اظهار داشت: سال گذشته در همایش چهارم خرداد ظرفیت‌های شهرستان دزفول معرفی و امسال آنها را به نمایش گذاشتیم.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دزفول اظهارداشت: وب سایت جدید رویداد چالش کارآفرینی برای جذب ایده‌ها آغاز به کار کرد و مکاتبات زیادی با ادارات و سازمان‌های همکار برای توانمندسازی مخاطبان داشتیم.

به گزارش ایرنا فرماندار ویژه دزفول در آیین اختتامیه این رویداد در سالن همایش‌های فرمانداری ویژه دزفول با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی در شهرستان دزفول برگزار شد.

فرهمندپور بیان کرد: رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی از بهمن ماه سال گذشته با هدف شناسایی فرصت‌ها آغاز شد و امروز آیین اختتامیه آن برگزار و ایده‌ها و افراد برتر مشخص شدند.

به گزارش ایرنا نفرات برتر رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول شامل مهدی توکلی با طرح تولید و نشر بازی‌های موبایلی، سیمین حسن زاده با طرح کافه صورتی، مریم مرادی منش با طرح تولیدی پوشاک اسلامی، عظیمه تبار با طرح دوخت سرویس آشپزخانه، الهام رفعت پناه با طرح سرامیک دست ساز، شکوفه افراشته با طرح چراغ رومیزی مغناطیسی، جلایی با طرح محصولان غذایی فراسودمند، امیر طهماسبی با طرح بازار خدمات آنلاین، جسین معتمدزاده و محمد حسین محمدیان نژاد با طرح سایت رزرو کلاس خصوصی آنلاین بودند.


منبع: https://www.irna.ir/news/84866615/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B2%D9%81%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF

رییس مرکز رشد واحدهای فناور دزفول نیز با قدردانی از دست اندرکاران رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول گفت: بسیج اساتید، صنعت و بسیج سازندگی در راستای این رویداد کارآفرینی از ۲ سال پیش بر روی صنایع کوچک و متوسط شهرستان دزفول تحقیقاتی انجام دادند که خروجی آن مشخص شدن آسیب‌های این صنایع بود.

وی مهمترین هدف برگزاری این چالش را استفاده از ایده‌ها و حمایت از آنها عنوان کرد و افزود: اکنون آغاز کار است و از معاونت اقتصادی فرمانداری می‌خواهم تمام ظرفیت‌ها را برای حمایت از ایده‌ها بسیج کند.

وی افزود: ایده‌های برتر رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی تسهیلات دریافت می‌کنند.

وی رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی شهرستان دزفول را یکی از استانداردترین رویدادهای برگزار شده در سطح استان خوزستان دانست و افزود: ۲ کلاس توانمندسازی و یک کارگاه عملی برای مانیتورینگ تیم‌ها در این چالش برگزار شد.

وی افزود: ۶۱ طرح در این چالش به دست ما رسید که ۱۰ طرح از این تعداد مربوط به استان‌های گیلان، آذربایجان شرقی، تهران و شهرستان‌های خرمشهر، اهواز و اندیمشک بودند که با توجه به اینکه تلاش ما تقویت ظرفیت‌های شهرستان دزفول بود، حذف شدند.

وی اقتصاد مقاومتی را راه برون رفت از مشکلات اقتصادی دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی از رهگذر توانمندسازی بنگاه‌های کوچک و متوسط محقق می‌شود و اگر به دنبال تحول زودهنگام هستیم باید این بنگاه‌ها را تقویت کنیم.

هودگر با اشاره به نقش ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و مراکز رشد و شتاب دهنده در تقویت بنگاه‌های کوچک و متوسط افزود: مراکز رشد متعددی نظیر کشاورزی، سلامت و مراکز خصوصی و دولتی و سپاه در شهرستان دزفول وجود دارد که باید از آنها استفاده شود.

بنیانگذار شتابدهنده اون بیان کرد: عوامل زیادی حتی آب و هوا بر روی کسب و کار تاثیر می‌گذارند ولی باید صبر و استقامت داشته باشیم و با تلاش هوشمند و برنامه پیش برویم.

هودگر بیان کرد: مدیران مراکز رشد شهرستان دزفول و همچنین اداراتی نظیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صمت به عنوان هسته مرکزی به کارگروه رویداد چالش کارآفرینی شهرستان دزفول کمک کردند.

غلامحسین دیاحسین بنیانگذار شتابدهنده اون نیز در این آیین گفت: اگرچه تغییر ما را دچار بحران و چالش می‌کند ولی فرصت‌های جدیدی نیز پیش روی ما قرار می‌دهد که باید از آنها به خوبی استفاده کنیم.

فرماندار ویژه دزفول ایجاد ارتباط تنگاتنگ با شرکت‌های طالب استفاده از این ظرفیت را یادآور شد و گفت: برخی شرکت‌های شهرستان دزفول با استفاده از روش‌های نوین کسب و کار نیاز شهرستان را در برخی حوزه‌ها رفع می‌کنند که ما نیز از آنها حمایت می‌کنیم‌.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت ارگان‌ها و مدیران شهرستان دزفول برای رفع این چالش‌ها افزود: تاکنون ۲ رویداد در راستای دزفول شهر هوشمند و حوزه گردشگری برای جذب ایده برگزار شده است.

وی با بیان اینکه کمک به کسب و کارها می‌تواند در موفقیت آنها تأثیر بسزایی داشته باشد، افزود: تاکنون ۱۰ نفر از تیم‌های مرکز رشد دزفول عناوین برتر استانی و کشوری را در جشنواره‌های کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کسب کرده‌اند.

وی ادامه داد: راه اندازی شرکت شتابدهنده در شمال خوزستان این خلا را پر می‌کند اگرچه رفع این خلاها هزینه‌های زیادی برای ما دارد ولی استوار در این مسیر گام برداشتیم.

رییس مرکز رشد واحدهای فناور دزفول اظهارداشت: ۱۰۰ ساعت مشاوره تخصصی به ارزش حدود ۱۵۰ میلیون تومان در یک سال آینده به این ایده ها ارائه می‌شود و مانیتورهای مرکز رشد و شتاب دهنده اون به این طرح‌ها خدمات می‌دهند.