۱۷ کمیته تخصصی صنایع دستی سمنان تشکیل شد

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان ادامه داد: کمیته دانش‌بنیان در زمینه‌های طراحی، نمونه‌سازی و بسته‌بندی، احیاء هنرهای از یادرفته، ارتباط دانشگاه و کارگاه‌های صنایع‌دستی، فروشگاه‌ها و گالری‌ها، تبلیغات، بازاریابی و صادرات، شهرها و روستاهای ملی، بررسی مشکلات بانوان صنعتگر تشکیل شده است.

صفاخواه افزود: کمیته رشد در رشته‌های سفال و سرامیک، انواع دست‌ساخته‌های چوبی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، سراجی سنتی و بافته‌های داری تشکیل شده است.

بیش از چهار هزار و ۵۰۰ هنرمند در ۵۲ رشته صنایع‌دستی در استان سمنان مشغول به فعالیت هستند.


منبع: https://www.irna.ir/news/84912417/%DB%B1%DB%B7-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%B4%D8%AF

صفاخواه ادامه داد: استفاده از نیروهای خلاق و جوان، مطالعات میدانی و کتابخانه‌ای در رابطه با رشد و ارتقاء صنایع‌دستی استان، ارتباط با دیگر استان‌ها با هدف پیشبرد اهداف کلان در حوزه صنایع‌دستی، از جمله وظایف این کمیته‌ها است.

به گزارش ایرنا، جعفر صفاخواه روز شنبه به رسانه ها ابراز داشت: کمیته‌های تخصصی صنایع‌دستی می‌توانند در زمینه شناسایی فعالان صنایع‌دستی، تشکیل بانک اطلاعاتی در حوزه‌های تخصصی صنایع‌دستی، فراهم کردن زمینه حضور هنرمندان در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، برگزاری رویدادهای ملی، بازاریابی، و پیگیری بیمه هنرمندان، نقش مؤثری داشته باشند.

وی یادآور شد: امکان اضافه شدن تعداد این کمیته‌ها نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه کمیته آموزش و ترویج نیز تشکیل شد، افزود: هدف از تشکیل این کمیته‌ها، رفع مشکلات فعالان حوزه صنایع‌دستی است و این کمیته‌ها، اتاق‌های فکری هستند که در آن ایده‌ها و طرح‌های خلاق مطرح تکمیل و به عنوان نقشه راه به مسئولان معرفی می‌شوند.